Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Internetes társkereső

2015.08.01

Vannak emberek, akik végső elkeseredésükben, félve az örök magánytól, internetes társkeresőhöz fordulnak segítségért. Beregisztrálnak, számukra előnyös fotókat és bemutatkozást töltenek fel magukról, majd bizakodva várják, hogy valaki érdeklődést mutasson irántuk.

Így talált egymásra Robi és Iza is egy évvel ezelőtt, amikor is Izának elege lett a már szinte megszokottá vált szingliségből, ezért beregisztrált egy ilyen oldalra. 

Sok új ismeretséget szerzett, új barátokat, fiúkat, lányokat egyaránt, de ami a legfontosabb, rátalált Robira, aki nélkül mára már el sem tudja képzelni az életét.

Iza két hónapja volt a társkereső regisztrált tagja, mikor Robi rátalált és rögtön írt is neki egy privát levelet. Izabella egyből válaszolt is, így kezdődött a kapcsolatuk.

Két hónapig csak neten keresztül beszéltek, mikor először találkoztak. Örömmel tapasztalták, hogy nem csak az interneten keresztül jönnek ki egymással, hanem személyesen is jól kijönnek egymással. Két hónap együtt járás után összeköltöztek és egy év után összeházasodtak.

Sokan hülyeségnek tartják és elítélik az ilyesfajta ismerkedési módot és ha belegondolunk végtére is elég kockázatos, de én azt mondom, hogy aki mer az nyer és próba nélkül nincs siker. Bárki bármit mond, sokak szerint ennek is meg van a maga előnye és bár még személyes tapasztalattal nem rendelkezem ezzel kapcsolatban, én is így gondolom.

 

Detti